خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





آشنایی با گندم

    مشخصات شناختی مقدمه گندم:

    گندم محصولي است كه اهلي شده وجوامع اوليه بشري اين حقيقت را نمي توانستند باور كنند كه بذر گندم مي تواند آورنده ماده غذايي با كيفيت بالا بوده وبه عنوان ماده غذايي ذخيره وبه راحتي حمل ونقل شود وهمچنين به صورت مستقيم تغذيه شده ويا به سادگي به فرآورده هاي غذايي مختلف تبديل شود. سادگي نسبي توليد گندم مي تواند به عنوان   وسيله اي براي انتقال جامعه شكارچي به جامعه كشاورزي باشد.

    توسعه كشاورزي به اطراف رود نيل، جايي كه توليد به سطح رضايت بخشي افزايش يافت، گسترش پيدا كرد وتمدن مصر كه يكي از پيشرفته ترين وقديمي ترين تمدنهاي بشري بوده به وجود آمد. مصريها بودند كه براي اولين بار تشخيص دادند از گندم براي پخت نان مي شود استفاده كرد.

    توسعه كشاورزي نقطه عطفي در پيشرفت انسان بود. پيشرفتهاي تكنيكي در گندم وديگر محصولات زراعي بر اساس انتخاب، توسعه يافت. اما فقط در صد سال گذشته بود كه پيشرفتها براساس دانش ژنتيك وفيزيولوژي محصول انجام شد. پايه واساس جديد جهان ما تا حدود زيادي بستگي به پيشرفت وتوسعه گندم داشته است.

    اهميت گسترش جهاني گندم باعث شده كه سنبله گندم را به عنوان الگوي غذا در جهان بشناسند. به عنوان مثال الگوي سازمان خواروبار جهاني(FAO ) يك سنبله ريشكدار گندم با شعار"بگذاريد نان وجود داشته باشد" است . در حال حاضر بسياري از مردم دنيا براي نان روزانه خود وابسته به گندم هستند. اين وابستگي گندم وانسان براي بقاي انسان ضروري است. ارقام جديد گندم فاقد محور سنبله شكننده هستند ،در گذشته شكنندگي براي بقاي گياه لازم بود زيرا بذرها به سادگي از سنبله جداشده ودر جهات مختلف پراكنده مي شدند.

     


    این مطلب تا کنون 8 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : گندم ,سنبله ,توسعه ,سادگي ,غذايي ,كشاورزي ,براي بقاي ,توسعه كشاورزي ,ماده غذايي ,
    آشنایی با گندم

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده